Η λίστα ιστολογίων μου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Aν πιστευατε οτι οι γατες δεν φοβουνται τα ποντικια και τα παπαγαλακια τοτε σιγουρα θα διαψευσθειτε ,παρακολουθωντας το παραπανω βιντεο

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Aξεχαστες ειναι οι στιγμες χαρας και γελιου που μας προσφερουν τα κατοικιδια μας.Μια απο αυτες ειναι και αυτη που ακολουθει στο παρακατω βιντεο.
Τα κατοικιδια, μας κρατανε συντροφια και οπως αυτα μας φτιαχνουν την διαθεση και μας γεμιζουν με αισθηματα ανεκτιμητα ,ειναι και δικο μας το χρεος να τα φροντιζουμε και να τα περιποιηουμαστε αναλογως. Για αυτο ειμαστε υποχρεωμενοι απο την στιγμη που αναλαβουμε μια τοσο σοβαρη ευθυνη οπως ειναι η σωστη μεριμνα των κατοικιδιων μας,να παρουμε καποια μετρα που θα μας βοηθησουν να εχουμε μια σχεση συντροφικοτητας και αμοιβαιου σεβασμου.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

                                                animals world

Image result for αστείες φωτογραφίες με ζώαImage result for αστείες φωτογραφίες με ζώαΤα ζωα ,οπως ολοι γνωριζουμε,ειναι οντα τα οποια μας κρατουν συντροφια και μας δινουν απεριοριστη χαρα .Μαζι τους μπορει να εχουμε στιγμες γελιου και ατελειωτου παιχνιδιου.Αυτο ομως εξαρταται απο την δικη μας μεταχειριση προς αυτα.